esaikeparat!esaikeparat!esaikeparat!esaikeparat!esaikeparat!

i’m
so tired of writing this essay i can’t seem to come up with decent
sentences and it’s due tomorrow afternoon at five and
right now i just want to scream out loud for the world to hear that I
AM SO FUCKING FED UP WITH ALL THIS SHITE!!!

now
i’m just going to make myself a nice cup of tea, have some smokes,
listen to the dears, turn the volume up and despair…

18 thoughts on “esaikeparat!esaikeparat!esaikeparat!esaikeparat!esaikeparat!

  1. dont worry dear…i know how u feeling now…ive been there before!!..huhuhuhuh

    well…try some System of A down song….it relaxes me when im so Stressed UP….

    Ayuuhhh dongg!!…SEMANGATTT…..kita Berjuaanng!!! =P

  2. bayangin orang lain yang lebih susah dari elo.
    seperti tiar yang harus jadi mandor pabrik… wkakakakak…
    bayangin nya… lo pasti akan ngerasa lebih baik…

  3. Scream probably will turn down your stress a wee bit, but that's not gonna make your essay to be done..
    Relax.. take a deep braeth.. concentrate…and finish your essay.
    You can do it..
    Go..Anya Go..Anya..
    hwuhkwekekek

  4. kalo puluhan penyemangat ini belum juga membuat lo lepas dari cengkraman stres akibat esai keparat itu, lalu dengan apa lagi gw bisa membebaskan elo?

    hmmm, mengatur jarak dari masalah, biasanya membuat kita makin bisa memposisikan diri dengan sebaik-baiknya. dan, nggak ada lagi yang bisa elo perbuat selain, berdiri dari kursi lo, dan tinggalkan esai itu. sejenak aja.

    bukankah lingkungan elo yang lain [selain esai keparat itu. read my lips: e-s-a-i–k-e-p-a-r-a-t–i-t-u] juga perlu sosialisasi elo?
    semoga menolong.
    semoga.

  5. yoeeeeeeeehhhh….bayangin juga gue gagal kencan gelap sama kekasih orang gara2 mendadak lakinya nelpon ngajak bilyaaaaaaaaarrr kampreeeeetttt!!! jangan mau sekali2 kencan sama anak kuliahaaaaaannn….penuh likaliku jebakan betmen…pret!! bwakakakakakak

  6. MY DEAREST FRIENDS,

    waaa.. makasiii yaaa buat support-nya! akhirnya gue udah bisa bales message kalian! they all meant more than you could ever know – you know what, i always had this page open behind my microsoft words window! :D

    muah muah,
    me – whose brain is still under recovery

  7. coba dengerin sex pistols deh bu, kalo lagi ber-tugas ria dengerin mereka gue suka jadi terpacu gitu, semua kemarahan tumpah di keyboard hehehe, yg lebih aneh dulu gue pulang rave, langsung ngetik tugas sambil dengerin tiesto..ancur bgt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s