do do do new hair do

i went to the hairdresser with my almost waist-length hair and asked to
have it cut. “i want a short crop,” i told the stylist and her eyes
went wide.

“are you sure?”

“yes.”

then she gathered my hair at the back of neck. “but this is a whole ponytail you want to get rid of. are you really sure?”

“yes.”

i actually wanted a crop with lots of choppy layers but my stylist
seemed to be a little blown away by the fact that she was responsible
to cut so much of my hair. she recommended a bob style instead, which
is, of course, less risky. i had to say yes – i didn’t want to force
her to do something that she’s not comfortable with.

well, although it wasn’t something that i had in mind, i’m quite happy
with the haircut. i’ve finally put an end to the almost-four-year
period of long hair, which was the first time ever in my whole life
that i grew my hair longer than my shoulders, and relive the good ol
days.

besides, i really didn’t feel like going on a holiday with those long
tresses of mine. so, when i walked out of the hairdresser, i was in
such a zesty mood – just the perfect feeling to have on a day before
you are to leave your wee town with its now-windy-now-rainy weather,
expecting sunnier days in cities you’ve never been to!

34 thoughts on “do do do new hair do

  1. heheh.. gue juga tadinya kan mau yg banyak layernya. tapi gara2 stylist-nya seperti ga pede gitu gue terima aja lah dia enaknya mau potong apa. ntar kalo gue paksain takutnya malah jadinya kacau.

    tapi kmaren gue abis makan di suatu tempat dan ada pelayan yg rambutnya oke. cowok, sih.. tapi potongannya bagus. dan gue dikasitau salonnya dia. sepertinya bulan depan gue mau ksana. toni&guy di sini bener2 nggak kebayar, sih, mbak. huhuh…

  2. He-eh.. sayang banget deh booow.. kayaknya rambut “hantu” mu itu akhirnya melayang juga.. udah ngga bisa kena TG lagi jadinya going flat de neiiik… :-((

    Btw, skarang TG sudah ada Kelapa Gading lo kaaak… dan ternyata udah nyoba motong dimana2 tetap Lius paling SHAKTI !!!!

    Anyway..liat rambut lu.. jadi inget jamannya masih SD elo pake tas Serut warna biru muda mu itu.. jalan2 skitar SD Cempaka Wangi.. khahkahkahakkkkk…

  3. hihihi.. si budi di mana, lin? tetep di ex atau ke gading? btw, gue kan minggu lalu ketemuan sama debbie. trus, dia bilang kalo si sonya [bener gak ya itu namanya? pokoknya stylist cewe yg dari inggris itu] udah balik lagi ke london. katanya kalau mau potong sama dia lewat jalur debbie bisa dikasih murah. malah dia bisa dipanggil ke rumah. hmm.. menggiurkan sekali…

    iya, abis potong rambut gue juga berasa kayak anak SD lagi. heukwawukahwkuhawuka…

  4. suaminya debbie itu african-british (hm.. am i using the politically correct term here?). namanya lincoln and he's a very lovely guy! mereka ketemu pas craig david konser di jakarta. debbie kayaknya jadi LO gitu waktu itu dan lincoln itu.. hmm, apa ya.. sound engineer-nya craig kalo ga salah. pokoknya dia emang sering kerja bareng penyanyi2 gitu – and the latest one is le mar, if i'm not mistaken. dia baru pindah kantor baru – gue lupa nanya dia sebenernya jadi apa di situ. padahal gue baru dikirimin surat dari bos barunya – gue jadi semacam referee yg harus cerita gimana personality-nya debbie. heheh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s